Gaya Hidup Sihat

Nikmati Kelebihan Menjadi Pengedar Vitamin Shaklee

Mari lah sertai Shaklee sebagai pengedar. Penyertaan terbuka kepada semua pengguna dan pengamal vitamin Shaklee asalkan berumur 18 tahun dan ke atas serta merupakan warganegara Malaysia. Tak kira lah sekiranya pada masa yang sama sedang bekerja sebagai jurutera, doktor, guru atau apa sahaja pekerjaan; semua orang boleh dan layak.

Sudah sememangnya kita memerlukan suplemen vitamin dan mineral untuk melengkapkan nutrien kita. Dengan menjadi ahli Shaklee anda akan menikmati produk Shaklee pada harga pengedar. Ini menjimatkan.

Kami utamakan kesihatan. Kesihatan yang baik adalah perkara yang baik yang berlaku kepada saya sekeluarga. Saya hendak anda pun sama. Pengalaman saya tanpa kesihatan yang baik semua perkara yang lain kurang bermakna. Memang bebaloi invest pada kesihatan. Jika pada masa yang sama anda ingin menambah pendapatan anda boleh melakukanya.  Anda akan dibimbing oleh orang yang berjaya. Anda akan dimasukkan ke Group Akademi 3-Angka untuk membantu anda membuat jualan pertama dan seterusnya.Mudah sahaja untuk daftar jadi Pengedar Shaklee Malaysia. Ada 3 langkah sahaja.

LANGKAH #1:
Whatsapp 6 maklumat berikut kepada saya di 011-15167524
Nama Penuh
Nombor IC
Alamat
E-mail
Nombor akaun bank
Nama akaun bank

P.s.Nombor akaun bank diperlukan untuk Shaklee bank in bonus kepada anda jika cukup point tertentu.

LANGKAH #2:

Yuran pendaftaran menjadi Pengedar Shaklee.

Ada 2 pilihan untuk anda.

PILIHAN #1- BUAT BAYARAN PENDAFTARAN KEAHLIAN SHAKLEE

Pendaftaran keahlian Shaklee adalah RM 79.50 (Semenanjung Malaysia) atau RM 91 (Sabah/Sarawak) Anda akan dapat member kit dan access ke group eksklusif Akademi 3-Angka untuk memulakan kelas.

Cuma tak dapat barang atau sebarang vitamin untuk terus dijual.

PILIHAN #2: PERCUMA PENDAFTARAN KEAHLIAN SHAKLEE

Buat bayaran bernilai lebih RM 800 mengikut nilai vitamin yang anda beli. Belian bernilai barangan 200 UV melayakkan anda untuk dapat free membership – tak perlu bayar yuran keahlian RM 79.50/RM 91

Plus points adalah anda akan terus dapat barangan berupa vitamin untuk dijual kepada rakan-rakan, kenalan dan jiran-jiran.

P.s : Barangan vitamin tersebut bergantung kepada preference anda. Jika anda selalu konsisten makan Vivix setiap bulan, maka saya cadang anda dapatkan Vivix untuk dijual.

Pembayaran boleh terus di buat di akaun saya seperti dibawah ;

Maybank –   562218100781

CIMB –  8600604379

(Atas nama Hasmad Bin Ahmad)

Maklumkan kepada saya di 011-15167524

LANGKAH #3:

Maklumkan SMS yang anda dapat dari Shaklee kepada saya untuk saya selesaikan pendaftaran.

SMS ini hanya akan dapat setelah anda beri maklumat seperti di Langkah #1 dan pembayaran seperti di Langkah #2

SELEPAS DAFTAR JADI PENGEDAR SHAKLEE, APAKAH SETERUSNYA?

Selepas pendaftaran jadi Pengedar Shaklee seperti yang saya nyatakan di atas anda akan dimasukkan ke Group Akademi 3-Angka untuk membantu anda buat jualan pertama dan seterusnya.

P.s : Nama Akademi tersebut adalah Akademi 3-Angka simbolik kepada setiap langkah yang besar bermula dengan langkah yang kecil. Mulakan dengan minggu pertama hasilkan keuntungan/fast cash bernilai 3-Angka, kemudian anda boleh ulang langkah yang sama untuk terus ke 4-Angka

Hubungi saya hari ini untuk daftar jadi pengedar Shaklee Malaysia :

♥  Hasmad Bin Ahamd ♥

SMS/Whatsapp : 011-15167524

ID Shaklee : 919307

Leave a Comment